Köprübaşı İlkokulu
KÖPRÜBAŞI KÖYÜ KÖPRÜBAŞI KÜME EVLERİ NO 83 MECİTÖZÜ / ÇORUM

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında geçmişinden aldığı özgüven ve güç ile bu gününü çağın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, özgün, etkili, nitelikli, yaratıcı nesillerin yetişmesi için sağlam temeller atmaktır.

MİSYON

Her öğrenciyi sosyal ve sportif faaliyetler içine katan, derslerinde başarılı, toplumdaki yerine karar verebilecek bilgi, yetenek ve özgürlüğe sahip bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencileri yaratıcı düşünen girişken kişiler olarak yetiştirmek, okulun sorunlarına duyarlı olarak yetiştirmek. Türkiye´nin en iyi eğitim ve öğretim yapısına sahip olmaktır.

Soba

Servis yoktur.

İl uzuklık :35 km İlçe uzaklık :4 km

Yerleşim Yeri Bilgisi